DONEAZĂ ACUM!

Dragi prieteni și susținători,

Suntem profund recunoscători pentru că suntem înconjurați de o comunitate minunată de oameni care împărtășesc valorile noastre și se implică activ în susținerea inițiativelor noastre. Cu fiecare gest de generozitate, facem pași importanți către atingerea obiectivelor noastre și aducem schimbări pozitive în lume.

Acum, vă invităm să vă alăturați acestui efort și să faceți parte din misiunea noastră. Indiferent dacă doriți să donați financiar sau să contribuiți cu timp și resurse, fiecare ajutor este valoros și face o diferență semnificativă.

Donația dumneavoastră ne va ajuta să continuăm să sprijinim cauzele noastre și să ne extindem impactul în comunitatea noastră și dincolo de ea. Fie că sunteți pasionați de susținerea educației sau de îmbunătățirea vieții celor defavorizați, fiecare contribuție contează.

Fiecare gest de generozitate face parte din povestea noastră și ne ajută să scriem capitole noi, pline de speranță și reușite.

Mulțumim din suflet pentru sprijinul dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi în fiecare pas pe drumul către un viitor mai bun.

Cu recunoștință,


Pentru a dona vă punem la dispoziție datele bancare sau vă invităm să ne contactați direct la unul din numerele de mai jos.

ASOCIATIA UMANITARA IMPREUNA PENTRU O VIATA NOUA

CONT LEI – RO55 RNCB 0141 1263 9526 0001

BANCA COMERCIALA ROMÂNA